Høreapparater i Aarhus - Vi finder dem som passer til dig!

Oplever du nedsat hørelse, så er løsningen måske et høreapparat. Hos Ørelægernes Hørecenter i Aarhus leverer vi kvalitetshøreapparater. Her kan du købe en række af de bedste høreapparater på markedet. Vi har mulighed for at udlevere alle slags høreapparater fra de mest kendte firmaer. Fælles for dem er høj kvalitet og stor funktionsdygtighed.

Som noget nyt tilbyder vi også at køre hjem til dig eller på plejehjem og foretage en høreprøve samt tilpasning af høreapparat, hvis du bor i Aarhus Kommune.

 Høreaarhus

 

Få professionel hjælp i hele processen

Oplever du høretab, er det en god idé at få undersøgt, om et høreapparat er den rette løsning. Processen starter med en høreprøve, der skal afklare om et høreapparat kan hjælpe. Er det tilfældet, bestiller vi det høreapparat hjem, der svarer til graden af høretab. Endelig instruerer vi om brugen af høreapparatet.

Du skal påregne en kontrol 3-4 uger efter du er begyndt at bruge høreapparat, hvor vi endeligt vil tilpasse og indstille det.

Sygesikring Danmark giver tilskud ved køb af høreapparater. Ring til os og hør mere om ordningen. Har du i forvejen 4 år gamle høreapparater, der ikke slår til, kan du ligeledes få offentligt tilskud til nye høreapparater.

 

Kontakt os i dag og hør mere

Har du spørgsmål til høretab eller høreapparater, så er du altid velkommen til at kontakte vores klinik på tlf. 87415167